За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Фалшива Модел Ръце, Крака, Фалшива Модел Ръце, Мек Гумен Вкус на Ноктите Магазин за Начинаещи Художници Красивите Салон на Краката

Фалшива Модел Ръце, Крака, Фалшива Модел Ръце, Мек Гумен Вкус на Ноктите Магазин за Начинаещи Художници Красивите

BGN 22.95
 

В магазина
Сума

Модели изкуствени крака и ръце са подходящи за начинаещи и салонных художници.Отлична витрина за вашата работа.Гъвкави и подвижни пръсти професионални инструменти практики са много гъвкави и могат да бъдат свити в желаната позиция.Гъвкав дисплей ръчно и може да се движи в желаната позиция, което улеснява поставянето и дизайн.Перфектно имитират формата на човешка ръка.Той е подходящ за любителите на салонных практики.Той може да бъде поставен навсякъде, заема малка площ и може да бъде наложена отвън.Украсете ноктите си на краката си, можете да използвате лепило или двупосочна лента, за да поставите върховете на въздушната ноктите на пръстите на краката, за да те не отслабва, а след това можете да създадете и да се изготвят модели за нокти на пръстите си.Изработен от мек, гумен материал за опазване на околната среда, вкус и многократна употреба.Модел маникюр е акрил цвят, близък до цвета на кожата, за да направите тренировката си по-автентичен.Функция : 1. Изработен от мек, гумен материал за опазване на околната среда, вкус и многократна употреба.Модел маникюр е акрил цвят, близък до цвета на кожата, за да направите тренировката си по-автентичен.2. Гъвкави и подвижни пръсти професионални инструменти практики са много гъвкави и могат да бъдат свити в желаната позиция.Гъвкав дисплей ръчно и може да се движи в желаната позиция, което улеснява поставянето и дизайн.3. Перфектно имитират формата на човешка ръка.Той е подходящ за любителите на салонных практики.Той може да бъде поставен навсякъде, заема малка площ и може да бъде наложена отвън.4. Изкуствени модели на краката и ръцете са подходящи за начинаещи и салонных художници.5.Украсете ноктите си на краката си, можете да използвате лепило или двупосочна лента, за да поставите върховете на въздушната ноктите на пръстите на краката, за да те не отслабва, а след това можете да създадете и да се изготвят модели за нокти на пръстите си.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Фалшив краката, Ръцете Model Material : PVCHand Размер : прибл. 24,5 х 9 х 4.5 см / 9,6 х 3,5 х 1,8 in Foot Размер : прибл. 19.5 x 8.5 x 7.5 cm / 7.7 x 3.3 x 3in Features : Пръст може да огъване, огъване на пръста не отскочи назад, практика на рисуване на ноктите.Употреба : използване у дома, ноктите салон и т.н. Употреба : Нанесете фалшив помощ за нокти двустранно лепило или лепило за нокти и да я залепите на поддельную ръка.Той е подходящ за тези, които учат за нокти-арт.Топли съвети : Непременно здраво залепете парче от нокътя лепило или двустранно тиксо, в противен случай режа ноктите отслабва и не може да бъде практика.Осъществяване списък : 1 х Ръчно модел 1 х вземе подножието модел .

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fake Foot Hand Model
Material:
PVC
Hand Size:
Approx. 24.5 x 9 x 4.5cm / 9.6 x 3.5 x 1.8in
Foot Size:
Approx. 19.5 x 8.5 x 7.5cm / 7.7 x 3.3 x 3in
Features:
Finger can be bent, finger bending will not bounce back, painting nail practice.
Use:
Home use, nail salon, etc.
Usage:
Apply the fake nail patch with double-sided glue or nail glue and stick it on the fake hand. It is suitable for nail art learners. :
Warm tips:
Be sure to stick the nail piece firmly with glue or double-sided tape, otherwise the nail piece will become loose and cannot be practiced. :
Package List:
1 x Hand Model  :
1 x Foot Model  :

Избор на купувачи