За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
FYOUNG зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за PS5, Двойна Контролер зарядно устройство за Playstation 5 DualSense Безжичен Контролер с Вграден Кабел за зарежд?

FYOUNG зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за PS5, Двойна Контролер зарядно устройство за Playstation

BGN 50.80
 

В магазина
Сума

【Двойна контролер Зарядно устройство】 Това двойно зарядно устройство ще захранване на база специално разработена за контролери PS5.Можете да заредите 2 контролера едновременно. 【Бързо зарядно устройство контролер Dual Sense】 Не трябва да чакаме по-дълго време при едновременно зареждане на две контролери.За пълно зареждане отнема около 3 часа.Спестете времето си и получавате повече удоволствие. 【Вграден дизайн слот за кабел 】Ако не използвате зарядното устройство контролер, вие можете да съхранявате кабел в станцията.Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство е специално разработена за конзоли Sony Play Station, така си е, дължина-1,64 метра/ 50 см, и препоръчва да се свържете го директно към хоста за зареждане.Това може не само да се подобри ефективността на зареждане, но и да запазите маса в чисти и спретнати. 【Led индикатор】зарядно устройство с led подсветка за индициране на състоянието на зареждане.Червено означава, че администраторът се зарежда, а синята-е напълно заредена.Когато администраторът е напълно заредена.Постоянен син led индикатор може да помогне бързо да намерите зарядната станция в тъмното.Моля, обърнете внимание : Ние ви препоръчваме да изключите зарядното устройство, ако смятате, че светлината е прекалено ярка и оказва влияние върху вас. 【Excellect чип за надежден】 Здрав корпус от акрил и ABS осигурява надеждност.Вградена интелигентна интеграция на чип за сигурност със защита от презареждането или късо съединение на интелектуална верига може автоматично изключване на храна за сигурност.

Основни свойства

Избор на купувачи